Kalithies News

Για το καλό του τόπου μας δεν κλείνουμε τα μάτια μας στα προβλήματα.

Επικοινωνία στήν ηλεκτρονική μας διεύθυνση kalithies_news@yahoo.gr


Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Έλλειψη προσωπικού στην αιμοδοσία


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ» βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει ότι μέλη του αλλά και άλλοι πολίτες δε μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν σήμερα... Ο λόγος που αναφέρθηκε ήταν η έλλειψη προσωπικού με τις λήξεις των συμβάσεων του έκτακτου προσωπικού που αποχωρεί από την δύναμη του Γ.Ν.Ρ .

Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών έκαναν παράσταση στο Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μιχαήλ Κόκκινο για το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο σταθμό αιμοδοσίας του νοσοκομείου.

Ο κ Μιχάλης Κόκκινος δήλωσε κατηγορηματικά ότι παρά το γενικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο σήμερα, θα κάνει ότι μπορεί για να λειτουργήσει ο σταθμός αιμοδοσίας κανονικά.

Από το Υπουργείο Υγείας ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ» ζητάει να ρυθμίσει το τεράστιο πρόβλημα της υποστελέχωσης του Γ.Ν.Ρ.

Επίσης ο Σύλλογος μας θα κάνει παρέμβαση και ενημέρωση στη Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ώστε να παρέμβει και εκείνη στο Υπουργείο Υγείας για το σοβαρό αυτό πρόβλημα

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Αγία Παρασκευή Καλυθιές


Έχουμε "ενοχλήσει" πάμπολλες φορές όλους τους υπεύθυνους εδώ στις Καλυθιές για τον δρόμο που οδηγεί επάνω στα σπίτια (Αγία Παρασκευή) και... οπως παντα συμβαίνει στην Ελλαδα, ακομη ερχονται. Ας μου πει καποιος γιατι δίνουν αδειες, γιατι μας βαζουν να πληρωνουμε Δημ. Τελη γιατι τελος παντων ακομη ψηφίζουμε αυτους τους "κλεφτες"; Στον κυριο Αθηναγορα (που ειναι ενα με την πολυθρόνα του οποτε πηγαινω) εχουμε παει παρα πολλές φορες και ακομη έρχεται. Μπορει καποιος να μας δωσει μια λυση; Τα αυτοκίνητά μας θελουν καθε τοσο αρκετά χρήματα για επισκευη. Μηπως να μας πλήρωνε τα εξοδα τελικα ο Δημος που στο φιναλε ειναι υποχρεωμένος να κανει δρομους σε ολους τους πολιτες και οχι μονο σε Δημ Συμβουλους; Το λεω αυτο γιατι ξερω πολλα σπιτια μονα τους και στο πουθενα με ατελείωτα χιλιομετρα άσφαλτου.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ


Ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12/11 εξαιτίας...

• Των πολύμηνων και παράνομων
καθυστερήσεων πληρωμών των ταμείων παρά
τις επανειλημμένες κυβερνητικές δεσμεύσεις
• Των κυβερνητικών σχεδιασμών εξόντωσης
των φαρμακείων
• Της πιστωτικής ασφυξίας και της σημερινής
οριακής οικονομικής κατάστασης των
φαρμακείων
• Της υποβάθμισης της περίθαλψης, της
απαξίωσης του φαρμακοποιού και της διάλυσης
του κοινωνικού κράτους
ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Στοιχεία από την Περιφέρεια



Ολοκληρώθηκε χθες ο κύκλος των καταθέσεων για τη
Ⱥροκαταρκτική εξέταση που διενεργείται από προϊστάμενο της
Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνο
Μπούτσικο, για το θέμα διορισμού της βουλευτού
Δωδεκανήσου και κόρης του τότε κοινοτάρχη κ. Μίκας Ιατρίδης
το 1998 στη Κοινότητα Καλυθιών.
Η τελευταία κατάθεση λήφθηκε από τον πρώην δήμαρχο Ιαλυσού και
νυν δημοτικό σύμβουλο Ρόδου Στέργο Στάγκα, λόγω της μετάταξης
που έγινε στην κ. Ιατρίδη το 2002 από το Δήμο Καλλιθέας στο Δήμο
Ιαλυσού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην δήμαρχος επεσήμανε μεταξύ άλλων πως όλα έγιναν
νομότυπα, εξήρε το χαρακτήρα και την εργατικότητα της κ. Ιατρίδη ως υπάλληλος και τόνισε
την αυτοπρόσωπη καθημερινή της παρουσία στο δήμο.
Πάντως στο πλαίσιο της διερεύνησης της ίδιας υπόθεσης ο εισαγγελικός λειτουργός έστειλε
κατεπείγον έγγραφο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προκειμένου εντός τριών ημερών να του
κοινοποιηθούν όλα τα έγγραφα που αφορούν την έγκριση της πρόσληψης της κ. Ιατρίδη στη
τότε κοινότητα Καλυθιών αλλά και τα έγγραφα της μετέπειτα μετάταξής της στο δήμο Ιαλυσού.
Επίσης ο κ. εισαγγελέας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησε με επιστολή του από τον
χωρικό αντιδήμαρχο κ. Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου να του καταθέσει όλα τα έγγραφα που
υπάρχουν από το 1994 έως το 1998 σχετικά με την υπόθεση αυτή. Τέλος επιστολή απέστειλε ο
κ. εισαγγελέας και στον ΟΠΑΔ στον οποίο μέσω ΤΥΔΚΥ έχουν προσκομιστεί οι βεβαιώσεις
ασφάλισης της βουλευτού, για τις οποίες και ζήτησε αντίγραφο.
Εφόσον συμπεριληφθούν και αυτά τα έγγραφα στο φάκελο, απομένει η αξιολόγηση όλων των
στοιχείων και η σύνταξη της πρότασης του εισαγγελικού λειτουργού από την οποία θα φαίνεται
και αν έχουν τελεστεί ποινικά αδικήματα, (εφόσον ναι ποιά και από ποιούς)

Πηγή:http://www.rodiaki.gr

Πόλεμο στη Μεσόγειο, βλέπουν... τα διεθνή μέσα


Τα τύμπανα του πολέμου χτύπησαν ήδη στη Μεσόγειο, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, που μεταδίδουν ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται να εξαπολύσει επίθεση εναντίον...
του Ιράν και της Συρίας, στο διάστημα μεταξύ 15 Δεκεμβρίου και 15 Ιανουαρίου.
Σε δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας Debka αναφέρεται ότι τα όσα λέει και κάνει τον τελευταίο καιρό ο πρωθυπουργός Μπένζαμιν Νετανιάχου, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται για έναν περιφερειακό πόλεμο. Για του λόγου το αληθές το άρθρο επικαλείται μια συγκεκριμένη δήλωση του Νετανιάχου που τονίζει:

«Υπάρχουν φορές που μια απόφαση μπορεί να έχει ένα βαρύ τίμημα. Αλλά το τίμημα για τη μη λήψη απόφασης μπορεί να είναι βαρύτερο. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε πάντα το θάρρος και την αποφασιστικότητα για τις σωστές αποφάσεις ώστε να διασφαλίσουμε το μέλλον και την ασφάλειά μας.» Αν και ο ισραηλινός πρωθυπουργός δεν ανέφερε το Ιράν, όλοι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι το φωτογράφισε.
Την ανησυχία φουντώνει ακόμη περισσότερο ρεπορτάζ του Reuters, που υποστηρίζει ότι η απομόνωση στην οποία έχει περιέλθει το Ιράν το καθιστούν πλέον τελείως απρόβλεπτο. Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν και οι εκτιμήσεις του διευθυντή του προγράμματος Μέσης Ανατολής στο Κέντρο Στρατηγικών και Εθνικό Σπουδών στην Ουάσιγκτον, Jon Alterman.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα τολμήσει το Ισραήλ να προχωρήσει σε αεροπορικές τουλάχιστον επιθέσεις εναντίον του Ιράν, ειδικά τώρα που μπορεί να χρησιμοποιήσει τον εναέριο χώρο του Ιράκ, χωρίς να χρειάζεται την έγκριση των αμερικανών που εγκαταλείπουν τη περιοχή.
Πάντως, πολλοί είναι εκείνοι που δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους, εκφράζοντας την άποψη ότι το κόστος ενδέχεται να είναι πολύ υψηλότερο από το κέρδος. «Το ζήτημα είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει ποιές θα είναι οι μεσοπρόθεσμες συνέπειες», λέει ο Jon Alterman και προσθέτει: «Θα μπορούσε μια επίθεση να ενθαρρύνει το καθεστώς στην ολοκλήρωση του πυρηνικού του προγράμματος».

Εικόνες φόβου από απλούς πολίτες του Ιράν περιγράφουν τα Ισραηλινά ΜΜΕ. Υποστηρίζουν ότι ο φόβος προέρχεται κυρίως μετά την εισβολή στη Βρετανική πρεσβεία. Αρκετά σχολεία -γαλλικά και γερμανικά- παραμένουν κλειστά. Πολλοί ξένοι εγκαταλείπουν τη χώρα και αυτό έχει προκαλέσει τη βεβαιότητα, ότι «κάτι σοβαρό σχεδιάζεται να γίνει».

Από την άλλη πλευρά η ηγεσία του Ιράν εξακολουθεί να τηρεί δυναμική στάση. Ο υποναύαρχος Habibollah Sayyari, αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού του Ιράν, δήλωσε ότι ο Στόλος της χώρας είναι έτοιμος να προφυλάξει τα θαλάσσια σύνορα της, και στηρίζει την θέση του αυτή κάνοντας αναφορά στην ανανέωση που έχει γίνει με την προσθήκη αρκετών νέων μονάδων, στο ιρανικό αμυντικό σύστημα.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ο Απόλλων μπορεί να έχασε, όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.

Παρά την καλή εμφάνιση ο Απόλλων ηττήθηκε στο εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής από τον Ιάλυσο με 1-0. Η ομάδα μας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και λύγισε όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο. Αν δεν γινόταν στο 75' η φάση της αποβολής του Πλίγκου ο Απόλλων θα έφευγε με χαμόγελα από το γήπεδο Ιαλυσού.
Ο Απόλλων μπορεί να έχασε, όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων κυριάρχησε, ειδικά στα πρώτα 30', και έχασε ευκαιρίες για να προηγηθεί στο γήπεδο Ιαλυσού. Πρωταγωνιστής ο νεαρός Δεληγιάννης (Κεϊτά) που ενώ είναι ταχύτατος υστερεί στην τελική ενέργεια.
Στην επανάληψη η ομάδα μας έπαιξε με προσοχή στην άμυνα και προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις.
Ο Απόλλων άντεξε μέχρι το 75' όταν αποβλήθηκε από τον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο με 2η κίτρινη κάρτα ο Μιχάλης Πλίγκος για τράβηγμα φανέλας σε αντίπαλο.
Στην συνέχεια ο Ιάλυσος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πήρε τη νίκη με γκολ του Παναγιώτη Σπάρταλη στο 76.
Μετά το γκολ απειλήθηκαν επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα και προκλητικού μέλους του προπονητικού τιμ του Ιάλυσου.
Ο Δημήτρης Δογιάμας χρησιμοποίησε τους: Καραγιάννη, Φυλακούρη, Κίτσο, Πλύγκο, Δημητρά, Συμεωνίδη, Αρχοντούλη, Καντιμοίρη, Μουτσοντέμι (88' Χατζηγεωργίου), Μαυρομούστακο, Δεληγιάννη.
Ο Απόλλων διαμαρτυρήθηκε για τον διαιτητή Σιδηρόπουλο επειδή δεν τιμώρησε τον τερματοφύλακα του Ιάλυσου που στο πρώτο ημίχρονο έπιασε την μπάλα με το χέρι εκτός μεγάλης περιοχής αλλά και επειδή έδειξε πολλές κίτρινες στους παίκτες της ομάδας μας..
* Το παιχνίδι διεξήχθη σε καλή ατμόσφαιρα την οποία χάλασαν τα υβριστικά συνθήματα των οργανωμένων οπαδών του Ιάλυσου. Πλέον είναι κουραστικό και αηδιαστικό να φωνάζουν κάθε εβδομάδα το γνωστό σύνθημα εναντίον των Καλυθενών μανάδων... Ισως έφτασε η στιγμή η διοίκηση του Απόλλωνα να διαμαρτυρηθεί έντονα.
Οι φίλοι του Απόλλωνα (ικανοποιητικός αριθμός) κάθισαν σε ξεχωριστή εξέδρα και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας μας. Πάντως στην κεντρική εξέδρα ανάμεσα στους Τριαντενούς και τους ουδέτερους υπήρχαν πολλοί υποστηρικτές του Απόλλωνα.


Δείτε εκτεταμένα στιγμιότυπα όπως καταγράφηκαν από την κάμερα του www.arenanews.gr

Κοτόπουλο κρασάτο στο γκριλ

Περιγραφή
Γρήγορο, εύκολο και αγαπημένο των παιδιών!

Τι χρειαζόμαστε:
2 κοτόπουλα κομμένα παϊδάκια
χυμός 2 πορτοκαλιών
1 νεροπότηρο μαυροδάφνη
1 ποτηράκι του κρασιού βαλσαμικό ξίδι
½ νεροπότηρο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι τριμμένο
1 φακελάκι από Βιολογικό αφέψημα με κρόκο Κοζάνης, μέλι, πορτοκάλι και επιλεγμένα βότανα (άσπρη-πορτοκαλί συσκευασία)
ρίγανη

Aξιοποίησιμα τα απόβλητα των ελαιοτριβείων

Σε χρήσιμα υλικά ή στοιχεία υψηλής οικονομικής αξίας μπορούν να μετατραπούν τα απόβλητα από την επεξεργασία ελιών, σύμφωνα με τα συμπεράσματα ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα με θέμα «Η σύγχρονη λειτουργία των ελαιοτριβείων στα πλαίσια της διατήρησης της ποιότητας και της περιβαλλοντικής αειφορίας».

Η διαχείριση των αποβλήτων που προκύπτουν κατά την εξαγωγή του ελαιολάδου έχει απασχολήσει πολλούς φορείς και τα επόμενα χρόνια θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμογή της αναθεωρημένης Κ.Α.Π. που θέτει ως προϋπόθεση για τη λήψη επιδοτήσεων την εφαρμογή «πράσινων» πρακτικών.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Η συνταγή της ημέρας


Σουφλέ μελιτζάνας με λαζάνια

Υλικά (για 6 άτομα):

5 μελιτζάνες ψητές
1 πακέτο λαζάνια
2 αβγά
200γρ. τριμμένη φέτα
300γρ. τριμμένο γκούντα
1 φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος
2 ντομάτες
Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:

Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο φούρνο να μαλακώσουν. Τις κόβουμε στην μέση και τις στρώνουμε στο πυρέξ. Τρίβουμε από πάνω τις ντομάτες, πασπαλίζουμε με την τριμμένη φέτα και τελειώνουμε με μια στρώση λαζάνια.
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα αβγά, την κρέμα γάλακτος, το τριμμένο γκούντα, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε την τελευταία στρώση με τα λαζάνια.
Ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά στους 250 βαθμούς.

Καλή σας όρεξη

Συνεχίζεται η απαξίωση και υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ρόδου


Συνεχίζεται η απαξίωση και υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ρόδου, με ορατό τον κίνδυνο να προκληθούν σοβαρά προβλήματα, λόγω της υπολειτουργίας του...
στην υγεία των νοσηλευόμενων, αλλά και στο προσωπικό που έχει εξαντλήσει τα όρια αντοχής του. Σήμα κινδύνου εξέπεμψε μιλώντας στο σταθμό μας η πρόεδρος των εργαζομένων Λούση Καλαμάτα-Κούρτη, αφού μέχρι το τέλος του μήνα λήγουν οι συμβάσεις 40 ακόμη εργαζομένων, ενώ με τη υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως καταργούνται 83 θέσεις και μειώνονται 25 κρεβάτια. Η κα Καλαμάτα εξοργισμένη σχολίασε πως αν και υποστελεχωμένο το νοσηλευτικό μας ίδρυμα, συνεχίζει προκλητικά να αποψιλώνεται από διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από τους τοπικούς βουλευτές και φορείς.

http://www.redtv.eu/

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Απόπειρα απαγωγής ανηλίκου σε κατάστημα παιχνιδιών της Ρόδου!!!


Γονείς το νού σας!
Γεγονός χτεσινό που μου διηγήθηκε ένας φίλος...
Ψώνιζε στο γνωστό μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών στη Ρόδο, και σε κάποια φάση, μία μητέρα έψαχνε το κοριτσάκι της...

Κλείνουν τις πόρτες και αρχίζουν το ψάξιμο. Τελικά το εντόπισαν μέσα στην τουαλέτα,
... μαζί με 2 τσιγγάνες οι οποίες το είχαν κουρέψει και αλλάξει ρούχα!!
Μανάδες, το νου σας, άστε τα τούρκικα σήριαλ το FACEBOOK και τα SMS και κοιτάξτε να μεγαλώνετε ΣΩΣΤΑ τα παιδιά σας.

Και κάτι για τους γονείς με παιδιά ηλικίας 16+ … Μόνο αυτούς που ΔΕΝ πιστεύουν ότι ο Παπαδήμος θα σώσει την Ελλάδα!

Πολλά παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας έχουν μεσάνυχτα για το τί παίζεται τόσο καιρό με το ξεπούλημα Ελλάδας και την εξαθλίωση που βιώνουμε. Ξέρουν όμως ποιός Dj παίζει σε κάθε μπαράκι της Παλιάς Πόλης...
Οι γονείς πρέπει να συζητάτε για τα γεγονότα με τα μεγάλα παιδιά και πείτε αλήθειες! Δεν τα λένε στα σχολεία αυτά, ούτε βεβαίως η τηλεόραση, εκτός μερικές περιπτώσεις.
Μπείτε στο ίντερνετ , δείτε το kontra channel , ψάξτε στο google για Μπιλντενμπεργκ, σιωνιστές, σκάνδαλα χρηματιστηρίου, ορυκτός πλούτος Ελλάδας, ψεύτικα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ γενικά προβληματηστείτε με τα παιδιά σας.

Επίσης παραδεχτείτε αν κάνατε κάποτε κάποιο πολιτικό ρουσφέτι, μετανιώστε και βοηθήστε τα παιδιά σας να κάνουν όνειρα για το μέλλον τους! Αλλιώς σε 1-2 χρόνια θα κλαίτε όταν τους βλέπετε να είναι σαν τα χαμένα από κάνα καινούριο ναρκωτικό... Λυπηρό σκηνικό αλλά είναι ακόμα ένα επακόλουθο του ΔΝΤ όπως είδαμε και στην ιστορία της Αργεντινής.
Έτσι είναι... την ύστατη τούτη στιγμή αναλογιστείτε τις ευθύνες σας. Κάντε το χρέος σας και μιλήστε σοβαρά με τα παιδιά σας.
Μην κάθεστε να βρίζετε την κυβέρνηση από τους βολικούς καναπέδες σας.

Πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας στην επόμενη πορεία στο Μαντράκι.
35χρονοι ακόμα μένουν με τους γονείς! Κατάντια! Ταρακουνήστε τους και βοηθήστε τους για μια επανάσταση, ένα ξεσηκωμό για καλύτερες μέρες, ξεκολλήστε τα μυαλά σας!

Υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα

ΠΡΟΣΟΧΗ: email υποκλέπτουν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών

Νέες προσπάθειες των χάκερς να υποκλέψουν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών με παραπλανητικά μηνύματα σε καταθέτες...
της τράπεζας Πειραιώς και του συστήματος Winbank.
Προσοχή σε email όπως της παρακάτω εικόνας, σε καμία περίπτωση να μην ακολουθήσετε τον σύνδεσμο ούτε από περιέργεια...


(Δείτε σχετικό ενημερωτικό από την τράπεζα)
Σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη νέα προσπάθεια υποκλοπής στοιχείων μέσω αποστολής emails. Τα emails, τα οποία υποτίθεται ότι έχουν αποσταλεί από την Τράπεζα Πειραιώς, προτρέπουν τον παραλήπτη να μεταβεί σε μιά σελίδα, όπου πρέπει να πληκτρολογήσει τους κωδικούς του winbank web banking.

Για τον λόγο αυτό εφιστούμε την προσοχή σας:
ΜΗΝ συμπληρώσετε κανένα στοιχείο σας σε κανένα έντυπο ή σελίδα, τα οποία λάβατε μέσω e-mail. Σας υπενθυμίζουμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς δεν θα σας ζητήσει ποτέ να συμπληρώσετε κωδικούς και/ή προσωπικά σας δεδομένα μέσω e-mail.

Δείτε παρακάτω δείγματα των e-mails: