Kalithies News

Για το καλό του τόπου μας δεν κλείνουμε τα μάτια μας στα προβλήματα.

Επικοινωνία στήν ηλεκτρονική μας διεύθυνση kalithies_news@yahoo.gr


Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Η συνταγή της ημέρας


Σουφλέ μελιτζάνας με λαζάνια

Υλικά (για 6 άτομα):

5 μελιτζάνες ψητές
1 πακέτο λαζάνια
2 αβγά
200γρ. τριμμένη φέτα
300γρ. τριμμένο γκούντα
1 φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος
2 ντομάτες
Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:

Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο φούρνο να μαλακώσουν. Τις κόβουμε στην μέση και τις στρώνουμε στο πυρέξ. Τρίβουμε από πάνω τις ντομάτες, πασπαλίζουμε με την τριμμένη φέτα και τελειώνουμε με μια στρώση λαζάνια.
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα αβγά, την κρέμα γάλακτος, το τριμμένο γκούντα, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε την τελευταία στρώση με τα λαζάνια.
Ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά στους 250 βαθμούς.

Καλή σας όρεξη

Συνεχίζεται η απαξίωση και υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ρόδου


Συνεχίζεται η απαξίωση και υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ρόδου, με ορατό τον κίνδυνο να προκληθούν σοβαρά προβλήματα, λόγω της υπολειτουργίας του...
στην υγεία των νοσηλευόμενων, αλλά και στο προσωπικό που έχει εξαντλήσει τα όρια αντοχής του. Σήμα κινδύνου εξέπεμψε μιλώντας στο σταθμό μας η πρόεδρος των εργαζομένων Λούση Καλαμάτα-Κούρτη, αφού μέχρι το τέλος του μήνα λήγουν οι συμβάσεις 40 ακόμη εργαζομένων, ενώ με τη υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως καταργούνται 83 θέσεις και μειώνονται 25 κρεβάτια. Η κα Καλαμάτα εξοργισμένη σχολίασε πως αν και υποστελεχωμένο το νοσηλευτικό μας ίδρυμα, συνεχίζει προκλητικά να αποψιλώνεται από διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από τους τοπικούς βουλευτές και φορείς.

http://www.redtv.eu/