Kalithies News

Για το καλό του τόπου μας δεν κλείνουμε τα μάτια μας στα προβλήματα.

Επικοινωνία στήν ηλεκτρονική μας διεύθυνση kalithies_news@yahoo.gr


Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Απόπειρα απαγωγής ανηλίκου σε κατάστημα παιχνιδιών της Ρόδου!!!


Γονείς το νού σας!
Γεγονός χτεσινό που μου διηγήθηκε ένας φίλος...
Ψώνιζε στο γνωστό μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών στη Ρόδο, και σε κάποια φάση, μία μητέρα έψαχνε το κοριτσάκι της...

Κλείνουν τις πόρτες και αρχίζουν το ψάξιμο. Τελικά το εντόπισαν μέσα στην τουαλέτα,
... μαζί με 2 τσιγγάνες οι οποίες το είχαν κουρέψει και αλλάξει ρούχα!!
Μανάδες, το νου σας, άστε τα τούρκικα σήριαλ το FACEBOOK και τα SMS και κοιτάξτε να μεγαλώνετε ΣΩΣΤΑ τα παιδιά σας.

Και κάτι για τους γονείς με παιδιά ηλικίας 16+ … Μόνο αυτούς που ΔΕΝ πιστεύουν ότι ο Παπαδήμος θα σώσει την Ελλάδα!

Πολλά παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας έχουν μεσάνυχτα για το τί παίζεται τόσο καιρό με το ξεπούλημα Ελλάδας και την εξαθλίωση που βιώνουμε. Ξέρουν όμως ποιός Dj παίζει σε κάθε μπαράκι της Παλιάς Πόλης...
Οι γονείς πρέπει να συζητάτε για τα γεγονότα με τα μεγάλα παιδιά και πείτε αλήθειες! Δεν τα λένε στα σχολεία αυτά, ούτε βεβαίως η τηλεόραση, εκτός μερικές περιπτώσεις.
Μπείτε στο ίντερνετ , δείτε το kontra channel , ψάξτε στο google για Μπιλντενμπεργκ, σιωνιστές, σκάνδαλα χρηματιστηρίου, ορυκτός πλούτος Ελλάδας, ψεύτικα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ γενικά προβληματηστείτε με τα παιδιά σας.

Επίσης παραδεχτείτε αν κάνατε κάποτε κάποιο πολιτικό ρουσφέτι, μετανιώστε και βοηθήστε τα παιδιά σας να κάνουν όνειρα για το μέλλον τους! Αλλιώς σε 1-2 χρόνια θα κλαίτε όταν τους βλέπετε να είναι σαν τα χαμένα από κάνα καινούριο ναρκωτικό... Λυπηρό σκηνικό αλλά είναι ακόμα ένα επακόλουθο του ΔΝΤ όπως είδαμε και στην ιστορία της Αργεντινής.
Έτσι είναι... την ύστατη τούτη στιγμή αναλογιστείτε τις ευθύνες σας. Κάντε το χρέος σας και μιλήστε σοβαρά με τα παιδιά σας.
Μην κάθεστε να βρίζετε την κυβέρνηση από τους βολικούς καναπέδες σας.

Πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας στην επόμενη πορεία στο Μαντράκι.
35χρονοι ακόμα μένουν με τους γονείς! Κατάντια! Ταρακουνήστε τους και βοηθήστε τους για μια επανάσταση, ένα ξεσηκωμό για καλύτερες μέρες, ξεκολλήστε τα μυαλά σας!

Υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα

ΠΡΟΣΟΧΗ: email υποκλέπτουν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών

Νέες προσπάθειες των χάκερς να υποκλέψουν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών με παραπλανητικά μηνύματα σε καταθέτες...
της τράπεζας Πειραιώς και του συστήματος Winbank.
Προσοχή σε email όπως της παρακάτω εικόνας, σε καμία περίπτωση να μην ακολουθήσετε τον σύνδεσμο ούτε από περιέργεια...


(Δείτε σχετικό ενημερωτικό από την τράπεζα)
Σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη νέα προσπάθεια υποκλοπής στοιχείων μέσω αποστολής emails. Τα emails, τα οποία υποτίθεται ότι έχουν αποσταλεί από την Τράπεζα Πειραιώς, προτρέπουν τον παραλήπτη να μεταβεί σε μιά σελίδα, όπου πρέπει να πληκτρολογήσει τους κωδικούς του winbank web banking.

Για τον λόγο αυτό εφιστούμε την προσοχή σας:
ΜΗΝ συμπληρώσετε κανένα στοιχείο σας σε κανένα έντυπο ή σελίδα, τα οποία λάβατε μέσω e-mail. Σας υπενθυμίζουμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς δεν θα σας ζητήσει ποτέ να συμπληρώσετε κωδικούς και/ή προσωπικά σας δεδομένα μέσω e-mail.

Δείτε παρακάτω δείγματα των e-mails:

Το τέταρτο Ράιχ είναι εδώ και διασκεδάζει… όπως παλιά, με πάρτι οργίων..

Η “ανωτερότητα” και η “τιμή” των Γερμανών φαίνεται στον τρόπο διασκέδασής τους
Οι άθεοι επικυρίαρχοι της Ευρώπης δεν διστάζουν να προσβάλουν τον χριστιανισμό και να προσθέσουν τον Σταυρό στα όργια που στήνουν..

Η εκδίκηση στην γερμανική «πειθαρχία» έρχεται από τους ίδιους τους «καλούς» πολίτες της. «Σταύρωσαν» πορνοστάρ για να αναπαραστήσουν την Σταύρωση οι αθεόφοβοι! Το δημοσίευμα είναι της… γαϊδούρας(βραβευμένης) BILD. Πάρτι οργίων στο Βερολίνο
Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Γερμανία μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από το πάρτι οργίων, για τα γενέθλια ιδιοκτήτη διάσημου κλαμπ του Βερολίνου.

Το στιγμιότυπο που προκάλεσε την οργή των Γερμανών ήταν η γυμνή γυναίκα, σε πόζα εσταυρωμένου, που εμφανίστηκε στο κλαμπ “Maxxim” λίγο μετά τη 01:00 της Παρασκευής, ως το αποκορύφωμα του event.

Η σκηνή αναπαριστούσε τη «σταύρωση» μιας νεαρής γυναίκας, δεμένης… πάνω σε ένα σταυρό, με το γυμνό της κορμί βαμμένο χρυσό. Η γυναίκα, γνωστή πορνοστάρ της Γερμανίας, παρέμεινε στο σταυρό περίπου 30 λεπτά και ενώ μπροστά της χόρευαν ξέφρενα οι καλεσμένοι στο πάρτι, με s&m αμφίεση.

Στο κλαμπ βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή 1.500 άτομα, τα οποία υπομονετικά περίμεναν επί ώρες να ανοίξουν οι πόρτες του κλαμπ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Ο ιδιοκτήτης Στέφαν Ζέλβιχ από την επόμενη μέρα βρέθηκε υπόλογος για το οργιώδες πάρτι γενεθλίων του. Τη σελίδα του στο Facebook κατέκλυσαν οργισμένα μηνύματα, τα οποία χαρακτήριζαν «πόρνη» την πρωταγωνίστρια του σόου, ενώ στον Ζέλβιχ εύχονταν «να πεθάνει».

Ο ίδιος δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild, που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες: «Φυσικά γνώριζα ότι πρόκειται για πρόκληση. Όμως δεν ήταν βλασφημία ούτε είχα σκοπό να προσβάλω τα θρησκευτικά πιστεύω κανενός».

Η εφημερίδα Bild, με αφορμή το πάρτι οργίων στο κλαμπ “Maxxim”, δημοσιεύει και άλλες σοκαριστικές φωτογραφίες από πάρτι-πορνό σε όλη τη Γερμανία, υπό τον τίτλο «Νέες αποκαλύψεις για τα πάρτι-πορνό».

Κανένας σεβασμός στους χριστιανούς από μια άθεη, κατά πλειοψηφία, και αθεόφοβη και αμετανόητη χώρα… Άραγε η «αυτοκράτειρα» Merkel πώς την βρίσκει αυτή την «πειθαρχία»; Είναι και κόρη πάστορα, ιερέα δηλ.! Το περιστατικό θυμίζει τις κραιπάλες των Ναζί σε όλη την κατεχόμενη Ευρώπη. Πολλοί αποκάλυπταν πάνω στο… κέφι ακόμα και απόρρητα μυστικά σε πόρνες! Πολλοί έκαναν ακόμα και ομοφυλοφιλικά όργια, αν και οι ομοφυλόφιλοι ανήκαν στις «κατώτερες» ομάδες ανθρώπων κατά την ναζιστική ιδεολογία.

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com

ΕΛΙΑ - ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ - Το μεγάλο όπλο της αγροτικής μας ανάπτυξης



Παρά τις συνεχείς μειώσεις της αγροτικής μας παραγωγής η καλλιέργεια της ελιάς και κατ' επέκταση του ελαιολάδου διατηρείται σε σταθερή βάση με αυξητικές τάσεις.
Για να επικρατήσουμε όμως έναντι των άλλων χώρων στην παγκόσμια αγορά θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στην τυποποίηση και στα ποιοτικά του χαρακτηριστικά έναντι ελαιολάδων άλλων χωρών αλλά κυρίως στα πλεονεκτήματα του έναντι σπορέλαιων που έχουν κατακτήσει την ελληνική αγορά. Η ποιότητα του ελαιολάδου εξαρτάται από την χημική του σύσταση και από τις αλλοιώσεις ή μεταβολές που παθαίνουν τα συστατικά του από το σχηματισμό του ελαιοκάρπου μέχρι την κατανάλωση ελαιολάδου.
Η ποιοτική αξιολόγηση του γίνεται από τρία προκαθορισμένα κριτήρια από τον Διεθνή Οργανισμό Ελαιολάδου:
1.Οξύτητα που οφείλεται στη δράση ενζύμων, μικροοργανισμών και φισικοχημικών παραγόντων. Οσο μεγαλύτερη οξύτητα, τόσο χειρότερης ποιότητας ελαιόλαδο.
2.Οξείδωση ή αλλοίωση που παθαίνει το λάδι κατά την επαφή του με το οξυγόνο.
3.Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά που αφορούν τον υποκειμενικό προσδιορισμό της γεύσης - οσμής - αρώματος & χρώμα. Οι θετικές ιδιότητες είναι το φρουτόδες, το πικάντικο & το πικρό.
Είναι γνωστά σε όλους τα ευεργετήματα του ελαιολάδου στην υγεία μας:
Καρδιαγγειακό σύστημα
Αντικαρκινική δράση
Επίσης σε όλο τον κόσμο πλέον γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα του σε σχέση με τα σπορέλαια ή τα ζωικά λίπη. Μερικά από αυτά είναι:
1.Το ελαιόλαδο καπνίζει στους 210C ενώ τα σπορέλαια στους 180C.
2.Tα σπορέλαια όταν διασπώνται παράγουν μεγαλύτερη ποσότητα υπεροξειδικές ελεύθερες ρίζες οι οποίες είναι επικίνδυνες για την υγεία.
3.Τα τρόφιμα που τηγανίζονται με ελαιόλαδο είναι πιο ευκολοχώνευτα.
4.Είναι λάθος η άποψη ότι το ελαιόλαδο είναι πιο βαρύ ή ότι έχει περισσότερες θερμίδες από τα σπορέλαια.
Το ελαιόλαδο που παράγεται στα νησιά μας είναι κορυφαίας ποιότητας και θα περίμενε κανείς να είναι ανάλογη η ζήτηση του τόσο για εξαγωγές όσο και για την μείωση της τεράστιας χρήσης σπορέλαιων στους χώρους μαζικής εστίασης. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν χρησιμοποιούμε το ελαιόλαδο μόνο στη σαλάτα και αυτό νοθευμένο... Από εμάς εξαρτάται ο ελληνικός υγρός χρυσός να πάρει τη θέση που του αξίζει.

Οι σταυροί στο τουριστικό τμήμα Ρόδου

Οι υποψήφιοι στο Τουριστικό Τμήμα της Ρόδου της παράταξης του Γιάννη Πάππου έλαβαν:

Παγωνάκης Σάββας 106
Καστελοριζιός Κωνσταντίνος 97
Γερονικόλας Νίκος 66
Παπακωνσταντίνου Νίκος 61
Νικολάου Ελευθέριος 52
Ιωαννίδης Παναγιώτης 46
Δρακιού Σωτήρης 45
Γιακουμάρος Κωνσταντίνος 37
Κεπέρης Δημήτρης 33
Μαλανδρής Βασίλης 33
Από την παράταξη Κάρρα έλαβαν:
Τάσος Σπανός 110
Νίκος Βρούχος 109
Παναγιώτης Τοκούζης 75
Σταμάτης Χατζηλαζάρου 62
Κώστας Μηνέττος 52
Αλέξης Σεβαστίδης 39
Μιχάλης Κασιώτης 37
Σαββιού Μανόλης 33