Kalithies News

Για το καλό του τόπου μας δεν κλείνουμε τα μάτια μας στα προβλήματα.

Επικοινωνία στήν ηλεκτρονική μας διεύθυνση kalithies_news@yahoo.gr


Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ GUINNESS WORLD RECORDS ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ HE PINGPING


Σήμερα, στο Guinness World Records, λάβαμε τα δυσάρεστα νέα ότι ο διάσημος και αγαπημένος κάτοχος ρεκόρ των προσφάτων ετών, He Pingping (Κίνα, γεν. 1988), ο πιο κοντός Άνθρωπος στο κόσμο, απεβίωσε εντός του Σαββατοκύριακου.

Ο He Pingping, με ύψος 74,61 εκ. γεννήθηκε στην επαρχία Huade, στο Wulanchabu, Κίνα, με μια μορφή πρωτογενούς νανισμού. Ανακαλύφθηκε από έναν τοπικό δημοσιογράφο και μετρήθηκε επίσημα από μια ιατρική ομάδα και τον αρχισυντάκτη του Guinness World Records, Craig Glenday, στο Hohhot, Μογγολία, Κίνα, το Μάρτιο του 2008. Από εκεί και πέρα, ο Pingping έγινε μια αναγνωρίσιμη διασημότητα σε όλο τον κόσμο, με εμφανίσεις σε εγκαίνια, πρεμιέρες, τηλεοπτικά θεάματα και φωτογραφήσεις. Δεν υπήρξε ποτέ ντροπαλός με τη δημοσιότητα ή με τους φανατικούς του φίλους που ήταν γοητευμένοι σε κάθε τους συνάντηση.

Ο Pingping ήταν στη Ρώμη, Ιταλία, με τον κουνιάδο του, για συμμετοχή στο «Lo Show Dei Record», μια τοπική παραγωγή που αφορά τα ρεκόρ, όπου ένοιωσε αδιαθεσία με πόνους στο στήθος. Οι παραγωγοί της τηλεόρασης επέμεναν να εξεταστεί στο κοντινότερο νοσοκομείο. Παρά το γεγονός ότι μπήκε σε πρόγραμμα θεραπείας, μερικές μέρες αργότερα απεβίωσε. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής είναι σε αναμονή, αλλά είναι φανερό ότι ο Pingping είχε καρδιακή επιπλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου