Kalithies News

Για το καλό του τόπου μας δεν κλείνουμε τα μάτια μας στα προβλήματα.

Επικοινωνία στήν ηλεκτρονική μας διεύθυνση kalithies_news@yahoo.gr


Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Cactus Kafe (Faliraki)


Στην αχανή έρημο του Φαλιρακιού , φύτρωσε ένας κάκτος!
Ένας Κάκτος που δεν μοιάζει με κανέναν άλλο...
Το νέο Cactus Cafe στο Φαληράκι, άνοιξε τις δυο πόρτες του και σας περιμένει απο νωρις το πρωί ως αργά το βράδυ, να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας...
Ο χώρος, μικρός αλλά ιδιαίτερος και φιλόξενος, φιλοδοξεί να σας προσφέρει μέρες και νύχτες χαλάρωσης...Με μια επίσκεψη στο Cactus Cafe ίσως βρείτε το καθημερινό σας στέκι που θα φιλοξενει τις ξεχωριστες στιγμές της παρέας σας.
Σας περιμένουμε...

KalithiesRadio




TO KALITHIESRADIO SAS KALOSORIZEI TIN DEYTERA STO ONAIR TOU KAI GIA TO XEKINIMA TOU EYXOMASTE NA SINTONISTITE OLOI STIS 3:00 HORA TO MESIMERI EYXARISTOME PARA POLY.



KalithiesRadio.com

Εκτέλεσαν φώκια εν ψυχρώ με 9 σφαίρες!



Δολοφόνοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ με 9 σφαιρες την γνωστή φώκια στη βραχονησίδα Μαντιλά (Καραβολα) (σκληρές εικόνες)...


Η γνωστή σε όλους μας φώκια του Μαντιλά δεν υπάρχει πια.... Κάποιοι δεν άντεξαν να βλέπουν την φώκια να περιφέρεται γύρω απο τα δίχτυα τους και την σκότωσαν....

Όταν φτάσαμε στο σημείο που ήταν το ζωο, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με αυτό που βλέπαμε... Η φώκια ήταν ακόμη ζεστή και έβγαζε κραυγές πόνου την ώρα που ξεψυχούσε!

Η γνωστή φώκια και παρέα των ψαροτουφεκάδων αφού πάντα μας καλωσόριζε όταν βουτούσαμε στη βραχονησίδα δεν άρεσε στους φονιάδες της...αφού έπαιρνε κι αυτή μερίδιο πάνω απο τα δίχτυα τους! Να ξέρουν αυτοί που έκαναν αυτή την κτηνωδία ήταν σαν να σκότωσαν κάτι παραπάνω απο εναν άνθρωπο!

(http://parapona-rodou.blogspot.com)