Kalithies News

Για το καλό του τόπου μας δεν κλείνουμε τα μάτια μας στα προβλήματα.

Επικοινωνία στήν ηλεκτρονική μας διεύθυνση kalithies_news@yahoo.gr


Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Γυαλιά συγκέντρωσης Αλκοόλ στο αίμα


Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ παρουσιάζει τα Γυαλιά συγκέντρωσης Αλκοόλ στο αίμα. Πρόκειται για μια καινοτόμα δράση που αποσκοπεί στην αποφυγή πρόκλησης τροχαίων δυστυχημάτων.

Η πρόσκληση

"Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές
Σας προσκαλούμε στην συνέντευξη τύπου στις 28 Φεβρουαρίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.15 στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου, όπου θα παρουσιάσουμε την καινοτόμο δράση, τα γυαλιά BAC (Γυαλιά συγκέντρωσης Αλκοόλ στο αίμα) καταδεικνύοντας την επίδραση του αλκοόλ στην μη ασφαλή οδήγηση με αποτέλεσμα την πρόκληση τροχαίων δυστυχημάτων.

Θα έχετε την ευκαιρία να φορέσετε τα γυαλιά για να διαπιστώσετε και εσείς, ότι το αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει οδικό δυστύχημα ακόμα και όταν το ποσοστό του αλκοόλ στο αίμα είναι χαμηλό.
Σας επισυνάπτουμε τα γυαλιά BAC.

Η Δράση αυτή υποστηρίζεται από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου.

Θα προηγηθεί η προγραμματισμένη κλήρωση του δεύτερου ηλεκτρικού ποδηλάτου αξίας 1.290 Ε και το ποσό θα διατεθεί σε δύο οικογένειες ( Κοσκινού και Ιαλυσό) θύματα τροχαίων δυστυχημάτων.

Σας ευχαριστούμε και είμαστε σίγουροι και αυτή τη φορά θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας.
Ελένη Καρύδη Πρόεδρος
Νικόλαος Φουτούλης Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου"

ΔΕΙΤΕ: Το νεαρό κορίτσι πάσχει από χρωμοσωμική ανωμαλία


Η Supatra, είναι από την Ταϊλάνδη και είναι γνωστή ως το κορίτσι λύκος. Υποφέρει από υπερτρίχωση (Hypertrichosis) η οποία οφείλεται σε μια χρωμοσωμική ανωμαλία, που είναι γνωστή και ως σύνδρομο Ambras.

Η Supatra έχει τρίχες σε όλο της το πρόσωπο, τα αυτιά, τα χέρια, τα πόδια και την πλάτη. Ούτε οι θεραπείες λέιζερ δεν κατάφεραν να σταματήσουν την τριχοφυΐα.

Όσο μεγαλώνει οι τρίχες γίνονται πιο χοντρές και έτσι η μητέρα της αναγκάζεται να την… κουρεύει αρκετά συχνά!