Kalithies News

Για το καλό του τόπου μας δεν κλείνουμε τα μάτια μας στα προβλήματα.

Επικοινωνία στήν ηλεκτρονική μας διεύθυνση kalithies_news@yahoo.gr


Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Έλλειψη προσωπικού στην αιμοδοσία


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ» βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει ότι μέλη του αλλά και άλλοι πολίτες δε μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν σήμερα... Ο λόγος που αναφέρθηκε ήταν η έλλειψη προσωπικού με τις λήξεις των συμβάσεων του έκτακτου προσωπικού που αποχωρεί από την δύναμη του Γ.Ν.Ρ .

Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών έκαναν παράσταση στο Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μιχαήλ Κόκκινο για το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο σταθμό αιμοδοσίας του νοσοκομείου.

Ο κ Μιχάλης Κόκκινος δήλωσε κατηγορηματικά ότι παρά το γενικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο σήμερα, θα κάνει ότι μπορεί για να λειτουργήσει ο σταθμός αιμοδοσίας κανονικά.

Από το Υπουργείο Υγείας ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ» ζητάει να ρυθμίσει το τεράστιο πρόβλημα της υποστελέχωσης του Γ.Ν.Ρ.

Επίσης ο Σύλλογος μας θα κάνει παρέμβαση και ενημέρωση στη Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ώστε να παρέμβει και εκείνη στο Υπουργείο Υγείας για το σοβαρό αυτό πρόβλημα