Kalithies News

Για το καλό του τόπου μας δεν κλείνουμε τα μάτια μας στα προβλήματα.

Επικοινωνία στήν ηλεκτρονική μας διεύθυνση kalithies_news@yahoo.gr


Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Το Kinect έκανε ρεκόρ!




<:>
Στο βιβλίο Guinness μπήκε το περιφερειακό του Xbox 360. Ο λόγος για το Microsoft Kinect το οποίο μέσα στις πρώτες 60 μέρες κυκλοφορίας πούλησε 8 εκατομμύρια τεμάχια σε όλο τον κόσμο. Συνολικά από την αρχή της κυκλοφορίας του μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 10 εκατομμύρια συσκευές.
Αυτός ήταν και ο λόγος που το Kinect μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness καθώς είναι η συσκευή με τις πιο «τρελές» πωλήσεις στον τομέα των ηλεκτρονικών ειδών.

Για να κατανοήσετε το μέγεθος των πωλήσεων τότε θα πρέπει να σκεφτείτε πως κάθε μέρα πωλούνται 133.333 Kinect. Αυτό σημαίνει πως κάθε μία ώρα 5.000 άτομα είναι κάτοχοι του περιφερειακού της παιχνιδομηχανής του Xbox 360.

Η διαφορά από το Move του Sony Playstation 3 είναι μεγάλη, αν αναλογιστεί κάποιος πως το εν’ λόγο περιφερειακό έχει πουλήσει σε 2 μήνες ( 20 Σεπτεμβρίου 2010 – 30 Νοεμβρίου 2010) 4.1 εκατομμύρια κομμάτια. <:>

Νυχτερινό κέντρο μετατράπηκε σε ρινγκ


Ρόδος. Επηρεασμένοι από την μεγάλη νίκη του Ζαμπίδη φαίνεται να ήταν οι θαμώνες νυχτερινού κέντρου στη Ρόδο, αφού το μετέτρεψαν για λίγα λεπτά σε ρινγκ.
Οι ψιλές έπεσαν γρηγοράδα και όχι άγριος ξυλοδαρμός όπως ακούστηκαν παραφημολογίες σε διάφορους κύκλους του νησιού της Ρόδου!
Ανάμεσα στους εμπλεκόμενους ήταν καλλιτέχνες του χώρου και επώνυμοι επιχειρηματίες του νησιού.
Τραπέζια και καρέκλες είχαν την τιμητική τους και εκτοξεύονταν εκατέρωθεν με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικροτραυματισμοί.
Μαρτυρίες θαμώνων μιλούν για τραυματισμό ενός καλλιτέχνη με ποτήρι στο κεφάλι.

Το συμβάν έληξε μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων χωρίς να υποβληθούν μηνύσεις κλπ.
Όπως συνηθίζετε στο νησί μας έτσι και αυτή τη φορά τα διάφορα παπαγαλάκια έδωσαν μια διαφορετική άποψη στο συμβάν βάζοντας ο καθένας την δική του γαρνιτούρα!

Το ατυχές γεγονός συνέβη στις 06:15 ξημερώματα της Κυριακής και έχει λήξη και από της δυο πλευρές! Τα υπόλοιπα που ακούγονται...είναι απλά να έχουμε...να λέμε!!!

http://holidays2faliraki.com/