Kalithies News

Για το καλό του τόπου μας δεν κλείνουμε τα μάτια μας στα προβλήματα.

Επικοινωνία στήν ηλεκτρονική μας διεύθυνση kalithies_news@yahoo.gr


Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ο Απόλλων μπορεί να έχασε, όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.

Παρά την καλή εμφάνιση ο Απόλλων ηττήθηκε στο εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής από τον Ιάλυσο με 1-0. Η ομάδα μας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και λύγισε όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο. Αν δεν γινόταν στο 75' η φάση της αποβολής του Πλίγκου ο Απόλλων θα έφευγε με χαμόγελα από το γήπεδο Ιαλυσού.
Ο Απόλλων μπορεί να έχασε, όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων κυριάρχησε, ειδικά στα πρώτα 30', και έχασε ευκαιρίες για να προηγηθεί στο γήπεδο Ιαλυσού. Πρωταγωνιστής ο νεαρός Δεληγιάννης (Κεϊτά) που ενώ είναι ταχύτατος υστερεί στην τελική ενέργεια.
Στην επανάληψη η ομάδα μας έπαιξε με προσοχή στην άμυνα και προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις.
Ο Απόλλων άντεξε μέχρι το 75' όταν αποβλήθηκε από τον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο με 2η κίτρινη κάρτα ο Μιχάλης Πλίγκος για τράβηγμα φανέλας σε αντίπαλο.
Στην συνέχεια ο Ιάλυσος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πήρε τη νίκη με γκολ του Παναγιώτη Σπάρταλη στο 76.
Μετά το γκολ απειλήθηκαν επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα και προκλητικού μέλους του προπονητικού τιμ του Ιάλυσου.
Ο Δημήτρης Δογιάμας χρησιμοποίησε τους: Καραγιάννη, Φυλακούρη, Κίτσο, Πλύγκο, Δημητρά, Συμεωνίδη, Αρχοντούλη, Καντιμοίρη, Μουτσοντέμι (88' Χατζηγεωργίου), Μαυρομούστακο, Δεληγιάννη.
Ο Απόλλων διαμαρτυρήθηκε για τον διαιτητή Σιδηρόπουλο επειδή δεν τιμώρησε τον τερματοφύλακα του Ιάλυσου που στο πρώτο ημίχρονο έπιασε την μπάλα με το χέρι εκτός μεγάλης περιοχής αλλά και επειδή έδειξε πολλές κίτρινες στους παίκτες της ομάδας μας..
* Το παιχνίδι διεξήχθη σε καλή ατμόσφαιρα την οποία χάλασαν τα υβριστικά συνθήματα των οργανωμένων οπαδών του Ιάλυσου. Πλέον είναι κουραστικό και αηδιαστικό να φωνάζουν κάθε εβδομάδα το γνωστό σύνθημα εναντίον των Καλυθενών μανάδων... Ισως έφτασε η στιγμή η διοίκηση του Απόλλωνα να διαμαρτυρηθεί έντονα.
Οι φίλοι του Απόλλωνα (ικανοποιητικός αριθμός) κάθισαν σε ξεχωριστή εξέδρα και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας μας. Πάντως στην κεντρική εξέδρα ανάμεσα στους Τριαντενούς και τους ουδέτερους υπήρχαν πολλοί υποστηρικτές του Απόλλωνα.


Δείτε εκτεταμένα στιγμιότυπα όπως καταγράφηκαν από την κάμερα του www.arenanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου