Kalithies News

Για το καλό του τόπου μας δεν κλείνουμε τα μάτια μας στα προβλήματα.

Επικοινωνία στήν ηλεκτρονική μας διεύθυνση kalithies_news@yahoo.gr


Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Χέρι στη βουλευτίνα για το τσιγάρο


Χέρι στη βουλευτίνα για τις τζούρες
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011, 17:42

Δ. Κ.

Μετά από εννιά μήνες στέρησης, η βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Μίκα Ιατρίδου θέλησε να απολαύσει με το καφεδάκι της κι ένα τσιγαράκι στο καφενείο της Βουλής. Πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι και είπε, επιστρέφοντας στην πολιτική δράση, να το ρίξει και λίγο έξω, κάνοντας και καμιά κατάχρηση, σαν αυτή του καπνίσματος.

Για κακή της τύχη όμως και πριν προλάβει να κάνει δυο τζούρες, μπαίνει στο καφενείο ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος έδειξε ότι δεν αστειεύεται στο θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος στους κλειστούς χώρους.

Σε έντονο ύφος, ο κύριος Πετσάλνικος υπενθύμισε στη βουλευτίνα ότι το μοναδικό σημείο που μπορεί να καπνίσει κάποιος είναι έξω από το καφενείο στον προαύλιο χώρο, όπου υπήρχαν και σταχτοδοχεία.

Εκείνη προσπάθησε να καλύψει στους καπνούς την ντροπή της, αλλά η σύσταση είχε γίνει. Οι συνάδελφοί της, βέβαια, προσέτρεξαν να τη στηρίξουν, λέγοντας πως η βουλευτίνα απουσίαζε εννιά μήνες λόγω εγκυμοσύνης και δεν γνώριζε για την απαγόρευση ακόμη και στον άλλοτε χώρο των καπνιζόντων.

Σήμερα, όμως, κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας για τους όρους δόμησης εκτός σχεδίου πόλης, ο πρόεδρος δεν πέρασε από το καφενείο της Βουλής.

Θα έβλεπε τον σύντροφό του στο κόμμα και αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού, Τηλέμαχο Χυτήρη, να βγάζει καπνούς από τα αυτιά.

Ντουμάνι παντού…

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011, 17:42

APO--> zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου