Kalithies News

Για το καλό του τόπου μας δεν κλείνουμε τα μάτια μας στα προβλήματα.

Επικοινωνία στήν ηλεκτρονική μας διεύθυνση kalithies_news@yahoo.gr


Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

350 απόπειρες αυτοκτονίας


Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. 350 απόπειρες αυτοκτονίες

πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους 16 μήνες, δείγμα της τραγικής κατάστασης που επικρατεί τόσο στα νοικοκυριά όσο και στις μικρομεσαίες οικογενειακές επιχειρήσεις, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Προστασίας Πολιτών Καταναλωτών Δανειοληπτών.

Η ανακοίνωση
"Αποκαλυπτική εικόνα της τραγικής κατάστασης που επικρατεί τόσο στα νοικοκυριά όσο και στις μικρομεσαίες οικογενειακές επιχειρήσεις, αποτελεί το γεγονός ότι το τελευταίο 16μηνο σημειώθηκαν περίπου 350 απόπειρες αυτοκτονίες συμπολιτών μας οι οποίοι κάτω από το δυσβάστακτο βάρος των πάσης φύσεως οφειλών τους, κυρίως των τραπεζικών οφειλών τους και της απίστευτης πίεσης που ασκείται από τους εισπρακτικούς μηχανισμούς των τραπεζών, αποφάσισαν να θέσουν τέρμα στην ζωή τους μη έχοντες καμία ελπίδα για το μέλλον.
Η αποσάθρωση του κοινωνικού και οικονομικού ιστού συντελείται πλέον με ταχύτατους ρυθμούς και δυστυχώς οι κυβερνώντες δείχνουν αδυναμία στο πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις αλλά και να έρθουν σε σύγκρουση με τα πραγματικά «καρτέλ» της αγορές όπως το τραπεζικό.
Το τραπεζικό «καρτέλ» που δεν στήριξε ποτέ πραγματικά τις επενδυτικές και αναπτυξιακές προσπάθειες των μικρομεσαίων οικογενειακών επιχειρήσεων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου